Massage


Massage aan huis:

Incl. verwarmde tafel met buik- en borstuitsparing, verwarmde olie, fijne muziek.

Massage aan huis | 60 min.   | €95

Massage aan huis | 120 min. | €175

Massage aan huis incl. cupping | 60 min.   | €110

Massage aan huis incl. cupping | 120 min. | €195

Massage aan huis & doula consult | 60 min. consult + 60 min. massage

 

Massage bij Healing People:

Massage op dinsdagochtend bij Healing People A’dam Noord | 60 min | €80

(te boeken via deze link https://healingpeople.nl/team/marijn/ )Wat krijg je?

Tijdens de massage aan huis word je even helemaal in de watten gelegd! Als massage therapeut overleg ik met jou waar jouw pijnpunten zitten zodat ik daar op kan focussen. De massage wordt afgestemd op jouw behoefte.

Ik neem mijn eigen massagetafel mee, een prenatale massagetafel, met uitsparingen voor buik en borsten. Zwangeren vinden het heerlijk om na al die maanden weer even op hun buik te liggen! Ik masseer met verwarmde natuurlijke olie. Daarnaast zorg ik voor een fijne sfeer met gedimd licht en rustgevende muziek.

Woon je klein? No biggy! Er is altijd een geschikte in huis waar de tafel past!Wat is cupping?

Bij een normale massage worden de spieren en het weefsel naar binnen gedrukt met de handen, onderarmen of elleboog van de masseur. Bij cupping worden de huid, de spieren en het weefsel juist omhoog gezogen (vacuum gezogen) in de cup. Cupping is een vorm van bindweefsel-massage, de doorbloeding wordt optimaal gestimuleerd. 

De cups hebben verschillende groottes zodat grote spiergroepen  (o.a. bil, bovenbenen) behandelt kunnen worden met de grote cups en de kleinere aanhechtingen en knopen effectief behandeld kunnen worden met de kleinere varianten. Cupping stimuleert de bloed circulatie, het ontspant de spieren en verwijderd de effecten die stress op het lichaam hebben. Cupping geeft verlichting en creëert ruimte. Als je zwanger bent is cupping geschikt voor de lage onderrug, billen, benen, nek- en schoudergebied. Let op; cupping is een vrij intensieve massage. Er kunnen zich rode ronde plekken vormen waar de huid de cup in is gezogen. Deze plekken verdwijnen vanzelf weer na een paar dagen tot een week.Voor wie?

Voor iedereen!

Een ontspanningsmassage is zeer geschikt voor als je zwanger bent, maar ook als je kindje of kindjes al zijn geboren.

Naast fysieke verlichting kan een massage ook ruimte creëren voor nieuwe inzichten en helend werken. Door middel van cupping kunnen we de massage uitbreiden naar een bindweefselmassage, deze vorm van massage is intensief maar zeer effectief en werkt verlichtend.

Ook bij een kinderwens of na een verliesgeboorte is een massage geschikt. Liefdevolle aandacht voor jouw lichaam is dan zeker nodig. Gun jezelf deze aandacht tijdens deze intense periode.Baby shower | Mother Blessing

Ben je op zoek naar een mooie invulling voor tijdens een babyshower of Mother Blessing? Een zwangerschapsmassage is een geweldig cadeau als afsluiter van deze mooie bijeenkomst!


Massage aan huis boeken

Wil je meteen een massage boeken? Voor jezelf of voor een zwangere die je lief hebt? Neem dan contact met mij op via onderstaand formulier!Met dank aan mijn lieve cliënten Dionne&Jake, voor het maken van deze fijne foto’s!